• Dansk webshop
  • 1-2 dages levering
  • 4.7 på Trustpilot

Firmaprofil

Om Kalendergaver.dk
Kalendergaver.dk er en mindre familievirksomhed, beliggende ved Faxe på Sydsjælland. Firmaet er ejet af Allan Bidault, der er far til fire, og dermed lidt af en legetøjsekspert!
Kalendergaver.dk åbnede i år 2000, og er dermed en af Danmarks ældste webshops.

Kalendergaver.dk er en del af firmaet ”Avalance Group” der har eksisteret siden 1995. Når vi ikke sælger kalendergaver, så sælger vi bl.a. karaoke fra www.karaokebutik.dk og kunstige planter og dekoration fra www.dekos.dk

Vores ekspertise
Hos kalendergaver.dk er vi eksperter i fine små stykker legetøj og andre små gaver til børn. Udvalget er enormt, og du finder mange ting, som man ikke finder i en almindelig legetøjsbutik.
Udover legetøj, finder du også masser ting til at styrke børnenes kreativitet, produkter med et videnskabeligt touch samt små puzzles og andet der udfordrer dit barn.

Vi har også færdige pakkekalendere til forskellige aldersgrupper og i forskellige prisklasser.
Pakkekalendere og kalendergaver kan leveres med eller uden indpakning.

Eget lager på Sjælland
Kalendergaver.dk har alle varer på eget lager og vi sender hver dag med GLS. Det sikrer hurtig levering af dine gaver, så det betyder ikke så meget om du er ude i god tid.

Skal du bruge mange af samme vare?
Skal du lave storkøb til firmagaver, institutioner, foreninger, events eller andet, kan du altid maile os din forespørgsel på salg@kalendergaver.dk 

Vi kan også skaffe produkter hjem, du ikke ser på websitet, så send os gerne din forespørgsel.

Social profil
Hvert år donerer vi gaver til velgørende formål, primært til foreninger, der holder arrangementer for socialt udsatte børn. Al kontakt vedr. donation, bedes ske på email salg@kalendergaver.dk

Selvom vi er en lille virksomhed, lægger vi vægt på, at der skal være plads til forskellighed. Derfor har vi bl.a. en førtidspensionist og flere fleksjobbere ansat.